Accessibility Tools

Skip to main content

Coneixes els avantatges de contractar un Pla de Salut Col·lectiu?

Coneixes els avantatges de contractar un Pla de Salut Col·lectiu?

Les persones són la inversió principal de les empreses. L’elevat nivell de competència entre les mateixes exigències compta amb els empleats més ben preparatius, més compromisos i que poden establir més satisfets de la seva pròpia empresa. Els beneficis socials són retribucions en espècies i empleats d’una empresa que aconsegueixen més aplicacions a la mateixa. Queda més compromisos, el valor que després es donaria, reverteix en el mateix i el mercat per percepció.

Amb la contractació d’una política de salut, pot tenir cura de les persones que la formen, enviant un model de responsabilitat social .

Si la transformació digital de la nostra era requereix empleats cada vegada més preparats que s’adaptin a la tecnologia, no és menys cert que l’atracció i la retenció del talent és un mesura molt important en les organitzacions.

Dracma pot demostrar que, per un mateix increment salarial, la diferència entre les opcions: Salari o retribució dinerària o Prima de salut o retribució en espècie desitjada , és amb l’últim que EMPLEAT obté LÍQUID D’IMPORTACIÓ PRINCIPAL per al seu consum protegit millor a la seva família ia l’EMPRESA té l’oportunitat de donar una imatge social responsable, vinculant millor a la planta, atraient i que mantingui el talent, és a dir, AMBDÓS HI SURTEN GUANYANT.

Per tant, la donació conjuntura econòmica real, que és òptima és molt rendible.

Maria Torra

No hi ha informació

Tríptic_INVERTIR_EN_EL_PERSONAL_2019.pdf