Accessibility Tools

Skip to main content

Com eliminar la teva activitat a Google

Com eliminar la teva activitat a Google

Google

 

Google emmagatzema totes les teves dades de cerques en una pestanya denominada ‘Mi actividad’ o ‘*My activity’. T'ensenyem els passos, perquè puguis eliminar tota la informació que es va acumulant i es pot configurar perquè periòdicament, s'elimini de manera automàtica.

Esborra la teva activitat de Google des de l'ordinador i mòbil

Per a esborrar la teva activitat des d'un ordinador Windows, Linux o *Mac, o des d'un dispositiu Android o *iOS, l'única cosa que necessites és un navegador des del qual iniciar sessió en el teu compte de Google i accedir als ajustos. Posteriorment deus:

1.  Anar a myactivity.google.com.

2. Damunt de la teva de la teva activitat, fes clic a Eliminar.

3. Aquí t'apareixeran diferents opcions, tria la que més et convingui: Última hora’, ‘Últim dia’, ‘Des de sempre’ o ´Personalitzar un període’.

4. Fes clic en Següent > Esborrar.

 

Com esborrar la teva activitat de manera automàtica des del mòbil.

A més de l'anterior, podem configurar el nostre compte de Google perquè esborri automàticament part de la nostra activitat.

En el teu telèfon o tauleta Android, obre l'app de Configuració del dispositiu Google > Administrar el teu Compte de Google. Si entres des d'un dispositiu iOS, obre l'app de Gmail a la cantonada superior dreta, pressiona la teva foto de perfil o inicials > Administra el teu Compte de Google. Si no utilitzes Gmail, ves a  myaccount.google.com.2. En la part superior, pressiona Dades i personalització.

 A “Controls d'activitat”, pressiona Administrar els teus controls d'activitat.

A “Activitat web i d'aplicacions”, “Historial de YouTube” o “Historial d'ubicacions”, pressiona Eliminació automàtica.

Pressiona l'opció per a indicar per quant temps vols mantenir l'activitat Següent > Confirmar per a guardar la teva elecció. 

En el cas que estiguem entrant des d'un ordinador, els passos a seguir serien els següents:

  1. En l'ordinador, obre un navegador i ves al teva conta.

  2. A l'esquerra, fes clic en Dades i privacitat.

  3.  A “Configuració de l'historial”, fes clic en la configuració de l'historial o l'activitat que vols esborrar automàticament.

  4.   Fes clic en Eliminació automàtica.

  5.  Fes clic en el botó que indiqui per quant temps vols conservar l'activitat Següent > Confirmar per a guardar la teva elecció. 

 

Font: Como borrar tu actividat en Google