Accessibility Tools

Skip to main content

Què menjar i beure en un avituallament?

Què menjar i beure en un avituallament?

 

healthy fruit

 

Ara que la temporada d'estiu ens permet estar més temps a l'aire lliure, participem de més activitats físiques i esportives que ens obliguen a tenir certes consideracions, si no és que hi estiguem habituats durant tot l'any.

Tant si te'n vas de caminada, el Camí de Sant Jaume pot ser un exemple, com una travessia per les muntanyes, a la nostra península en comptem amb munts, com si participes en una prova esportiva a la qual t'hagis apuntat per la teva bona condició física i estat d'ànim, mai no has d'oblidar què has de menjar i beure tant a les petites parades d'avituallament com durant el transcurs de la prova. Com més llarga més important és.

A les empreses, cada cop més, s'organitzen concentracions d'equips de persones per facilitar-ne la cohesió mitjançant activitats extraprofessionals, entre les quals les esportives juguen un paper important.

A més de l'equipatge amb el vestuari habitual a aquestes concentracions és convenient portar una motxilla carregada amb un mínim d'aliments nutricionals, dels quals ja n'hagis comprovat el resultat, és una de les bones idees que hauries de posar en pràctica.

La hidratació durant tota la travessia, si és en el que participaràs, és imprescindible i per tant portar ampolles de poc pes però que reservin de la temperatura exterior és molt recomanable, per no fer servir les típiques ampolles de plàstic que quan es llencen embruten el medi ambient i no ajuden a la sostenibilitat.

Veurem quins consells donava la nutricionista Paula Marcé Jo al seu article publicat al bloc de Quiero Cuidarme de DKV

Què pot contenir la teva motxilla nutricional?

  • Barretes energètiques, gels, beguda isotònica, càpsules de sals, aigua, fruita, fruita deshidratada, un grapat de fruits secs, pa de motlle amb codonyat, galetes salades, etc.

Què pot portar el teu equip de suport a la prova esportiva?

  • Ells són els que t'han d'aportar i preparar els tres àpats principals (esmorzar, dinar i sopar). A part, també poden portar aigua perquè vagis més lleuger@, beguda isotònica preparada o més càpsules de sals, brous, entrepans de pernil o de pa de motlle amb codony extres, barretes energètiques, més fruita, grapats de fruita seca i fruita deshidratada , gels, pernil salat, recuperador amb una relació 4:1 i neveres per mantenir l'aigua i el gaspatxo ben fresquet per al final.

En tot cas sempre és convenient evitar productes processats com galetes, gominoles, dolços o pastissets.

De vegades, posen a prop dels avituallaments contenidors perquè els participants vagin deixant els gots i ampolles buides i així anar més descarregats.

La cultura del benestar s'ha readaptat i s'ha convertit en una cosa estratègica.

Per això, és fonamental que la proposta d'accions i iniciatives de salut que es duguin a terme en una empresa connecti amb les noves necessitats dels empleats.

Abans d'escollir un proveïdor de serveis de salut per oferir beneficis socials a la plantilla, és bo comprovar que serveis al voltant de la salut ofereix, ja estiguin inclosos al mateix contracte, siguin accessibles pels assegurats o s'hagin de contractar exprofés.

Si tens dubtes de com implementar un pla de salut a la teva empresa, truca'ns i t'ajudarem.