Accessibility Tools

Skip to main content

El que no cobreix la Targeta Sanitària Europea

El que no cobreix la Targeta Sanitària Europea

Les vacances d'estiu ja han començat per a alguns i a uns altres els queda poc. Uns altres viatgen per treball o les agafen en qualsevol època de l'any.

Sabies que hi ha països, com Alemanya, que l'ingrés hospitalari té copagament? Això significa que la Targeta Sanitària Europea, no cobreix totes les despeses. És important, viatges on viatges, comptar amb una bona assegurança d'assistència en viatge. Evitaràs copagaments, desemborsar diners prèviament i tenir la repatriació inclosa, ja que tampoc està contemplada en la Targeta Sanitària Europea.

Ull on viatges! A vegades els costums i normes del país al qual viatgem poden donar-nos més d'un esglai.

Als països de la UE i adherits al tractat Schengen, la Targeta Sanitària Europea dona dret a rebre atenció mèdica pública en les mateixes condicions que els habitants del país en el qual es troba.

Molts països del nostre entorn utilitzen un model de copagament o reemborsament que s'aplicarà en cas que un turista espanyol necessiti utilitzar la seva assistència sanitària. Coneixes aquest detall del país on viatjaràs?

El Cerfiticat Covid, facilita el desplaçament dels turistes evitant-los quarantenes i altres restriccions, però que no inclou cap mena d'assistència mèdica addicional. Per això hem de ser previnguts.

????????-?? de la mena d'assistència mèdica que hi ha al país de destinació per a evitar sorpreses desagradables és una de les fases de preparació del mateix que no s'ha de descuIdar.

En la web del Ministerio de Asuntos Exteriores d'Espanya i portal de la UE trobaràs les condicions d'ús de la Targeta Sanitària Europea.

Bèlgica, Alemanya, França, Holanda o Grècia tenen el model sanitari Bismark amb el qual el viatger haurà de fer-se càrrec de l'import en el mateix moment de l'atenció mèdica i després demanar el reemborsament.

En altres països s'aplica un copagament.

  • Espanya en les receptes de medicaments.
  • Alemanya, l'ingrés en hospital.
  • Portugal, tant l'Atenció Primària com les Urgències, encara que més del 60% de la població estigui exempta.
  • França, Irlanda, Àustria, Eslovènia o Suècia, en l'Atenció Primària, Urgències, ingressos hospitalaris i en les proves de laboratori.

La Targeta Sanitària Europea no cobreix l'assistència sanitària privada ni moltes altres garanties que l'assegurança d'assistència en viatge et facilita.

Recorda, l'assegurança d'assistència en viatge és un complement que elimina els copagaments, els reemborsaments i inclou els costos de repatriació al país d'origen, que quan són de malalts, ferits o morts, són quantiosos

Si vas a viatjar en vacances, pots informar-te segons el destí, la durada, i els capitals triats dels preus que hi ha, i pots contractar-ho directament en aquest enllaç: VIATGES ONLINE.

Si, per contra, viatges durant l'any per treball o negocis i sou més d'una persona que es desplaça viatjant, demana'ns informació en SBT SECURE BUSINESS TRAVEL

FELIÇ VIATGE I FELIÇ ESTADA!

Informació extreta a: info d'Arag  i LawAndTrends