Accessibility Tools

Skip to main content

Els viatges i la seva assistència assegurada van de bracet

Els viatges i la seva assistència assegurada van de bracet

Els viatges i la seva assistència assegurada van de bracet

Hi han destinacions on exigeixen una assegurança amb cobertura Covid per poder creuar la seva frontera

Aquest estiu en baixar la guàrdia a la pandèmia, els desplaçaments de vacances tornen a ser protagonistes i els turistes i viatgers, en general, necessitaran sentir-se segurs. Les assegurances d'assistència en viatges serà alguna cosa a no oblidar quan es planifiquin i amb més raó si van a aquells països on és obligatori.

A l'article anterior ja vam facilitar la llista dels Deu països on és millor no viatjar aquest estiu.  

Per cert, no tots estem d’acord en tots ells, per exemple, Israel i possiblement Japó. Però del que es tractava era reiterar allò que Lluís Girona havia publicat a NacióDigital per obrir un petit debat. Hi ha alguns que el Ministeri d'Exteriors desaconsella viatjar per raons òbvies, com ara Somàlia, Ucraïna i Bielorússia i Corea del Nord, on hi ha un brot d’una nova variant de Covid, a més de ser un país tancat. Afganistan ho desaconsella sota cap circumstància.

On no desaconsella viatjar, però demana extremar les precaucions és Israel i Palestina i recomana valorar no viatjar a Rússia per molts motius, entre la guerra desfermada a Ucraïna, l'econòmica amb Europa i la duresa antidemocràtica que impedeix parlar-ne al poden patir penes de presó si no se segueixen les consignes.

A la República Popular de la Xina i al Japò hi ha restriccions pel Covid19 que en dificulten l'entrada.

Aquest cop es el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona que ha publicat un article on fa referència als països que sol·liciten una assegurança d'assistència amb el Covid19 garantit per poder acceptar la teva entrada.

Fa anys que ja hi havia països que, sense existir la pandèmia, no podies entrar-hi sense garantir una assegurança d'assistència en viatges. El motiu no és altre que el d'assegurar-se que, si et succeeix alguna cosa greu, podràs fer front a totes les despeses que sorgeixin: mèdiques, intervencions hospitalàries, repatriacions, etc…

Hi ha un grup de països, que, malgrat no exigir cap assegurança d'assistència mèdica a la seva entrada, tenen la sanitat privada. Les factures per despeses mèdiques que poguessin esdevenir, en cas d'un imprevist de salut o accident, poden ser molt elevades. Tenir dificultats en satisfer-les, pot portar el consegüent dilema d’atenció sanitària o retard en aquesta atenció. Entre ells hi ha Estats Units d'Amèrica, Brasil, Colòmbia, Canadà, Japò, Corea del Sud, Nova Zelanda i Mèxic. Ajustar els capitals a cada destinació, en aquest cas, és absolutament imprescindible.

Els governs que exigeixen una pòlissa d'assegurança de viatges amb una cobertura específica contra el Covid en arribar al control policial de duanes i li impediran l'entrada al país, si el visitant no la mostra són: Argentina, Bolivia, Jordània, Malàsia, Israel, Maurici i Cuba.

Sense concretar la garantia específica del Covid, però sí una quantitat mínima per afrontar eventuals despeses sanitàries, hi ha altres països que també exigeixen al turista una pòlissa d'assegurança d'assistència en viatge. És el cas de Singapur, Sri Lanka o Tailàndia.

De totes maneres, hem de recordar que, hi ha països europeus als quals si es viatja pot ser un veritable maldecap si et trobes malament o tens un accident, per la qual cosa és recomanable no viatjar sense una assegurança d'assistència en viatge, encara que no sigui obligatori contractar-lo.

Aquest seria el cas de Suècia, que no té conveni sanitari amb Espanya, o el Regne Unit que ja no forma part de la Unió Europea.

Una de les curiositats que molts viatgers desconeixen és que les despeses de repatriació en cas de malaltia des del Marroc són extraordinàriament elevades, tot i ser un país veí.

Disposar de tota la informació sobre les particularitats de cada destinació és fonamental per emprendre un viatge i nosaltres a Dracma per a viatges de negoci comptem amb Secure Business Travel i la millor eina d’acompanyament i ajuda del mercat. Una App TRAVEL SMART que facilita FORMACIÓ ONLINE, ALERTES i una CONNEXIÓ Immediata amb el Centre d'Ajuda al viatger de negocis o feina.

Per als viatges de plaer, comptem amb la nostra plataforma VIATGES ONLINE a la qual us pots connectar les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i tot l'any. Així pots cercar quina opció és la més adequada al teu viatge, veure quines cobertures pots tenir i el seu cost i si t'interessa el pots contractar directament sense esperar que siguem nosaltres qui t'emetem la pòlissa.

Un advertiment important: Hi ha que contractar-la amb un màxim de 7 dies posteriors a la compra dels bitllets d'avió, tren o autocar.

La garantia de CANCEL·LACIÓ per a viatges privats és opcional i per a Secure Business Travel està inclosa.

Si viatges sense protecció és perquè no n'estàs prou informat.

No ho permetis. No val la pena jugar-s'ho tot a una carta.