Accessibility Tools

Skip to main content

5 requisits a tenir en compte per viatjar als EUA

5 requisits a tenir en compte per viatjar als EUA

estats units

 

1: Certificat de vacunació

Per a entrar, els Estats Units exigirà als viatgers un certificat de vacunació de fa més de dues setmanes. Els viatgers espanyols ho podran fer a través del codi QR en el seu Certificat Covid. Això sí, no s'acceptaran totes les vacunes, solament aquelles que hagin estat aprovades o autoritzades per la FDA i per l'OMS: Pfizer-BioNTech, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca, Sinopharm i Sinovac.

Excepció

L'excepció a la prova de vacunació seran els menors de 18 anys i els que, per malaltia, no puguin ser inoculats. Aquestes persones, si són majors de dos anys, hauran de presentar una *PCR negativa d'un dia abans de viatjar. En qualsevol cas, si s'ha tingut Covid-19 90 dies abans de la sortida, es podrà viatjar, però s'haurà de presentar una carta d'una autoritat sanitària en embarcar.

2: PCR negativa realitzada en els 3 últims dies

A més, aquells viatgers que tinguin la pauta completa hauran de mostrar una prova negativa de Covid-19 realitzat dins dels 3 dies anteriors abans d'embarcar.

3: Màscara en l'avió

Sobre l'ús de la màscara, depèn de l'Estat que es vagi a visitar. Però, en general, durant el vol és obligatori portar màscara. Una vegada s'arribi al seu destí, des de maig de 2021, aquelles persones amb la pauta completa de vacunació no estaran obligades a portar màscara ni a mantenir la distància de seguretat en espais oberts.

4: ESTA

A més d'aquests requisits relatius al Covid-19, el viatger haurà de sol·licitar ESTA, un formulari que es pot demanar en línia, on constessin dades mèdiques, i antecedents penals, requerit pel Departament de Seguretat Nacional dels EUA El Ministeri d'Afers exteriors també recomana inscriure's en el registre de viatgers, que pot trobar-se en la seva pàgina web.

5: Assegurança de viatge

Una assistència sanitària als Estats Units pot arribar a costar més de 70.000 €. Una simple operació d'apendicitis costa al voltant de 48.000 € i una visita a urgències amb un TAC i una analítica més de 4.000 €. Això sense comptar amb el simple fet de telefonar a una ambulància, que pot costar més de 2.000 €. Les despeses de medicació no es queden enrere: un inhalador costa 300 € i dues injeccions d'epinefrina per a reaccions al·lèrgiques 500 €. Per a casos de Covid-19 greu, el tractament costa al voltant de 17.000 €, segons un estudi de la Kaiser Family Foundation.

Per tant, tenir una assegurança de viatge no és obligatori, però sí molt recomanable, perquè una visita que pot semblar inofensiva pot acabar afectant greument la butxaca. Per a viatjar als Estats Units, la recomanació és cobrir almenys 150.000 €.

Contracta a la teva manera, ràpida i fàcil, a través de la nostra web, calcula la teva tarifa de manera senzilla aquí.

Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 93.892.16.50