Accessibility Tools

Skip to main content

Filtració massiva de dades a Facebook

Filtració massiva de dades a Facebook

Facebook Logo 1

Fa dos dies, escoltàvem la notícia de la filtració massiva d'informació personal de 533 milions d'usuaris de Facebook. Aquestes dades van ser robades fa dos anys, en una bretxa de seguretat que va tenir Facebook.

Diversos compradors han anat adquirint les dades i el seu preu ha anat baixant en la dark web, però fa dos dies, un usuari anònim va decidir penjar la filtració completa.

Entre les dades, hi ha més de 10,8 milions de comptes que fixen la seva residència a Espanya.

La filtració consta de 12 camps d'informació, però no tots han estat emplenats per l'usuari. Entre ells es troba el correu electrònic o el número de telèfon, que és present en tots els usuaris.

Si vols saber si les teves dades han estat filtrats, pots visites la pàgina: Have I Been Pwned?, et permet saber si les teves dades han estat compromesos, solament introduint el correu electrònic.

Des de Dracma, podem assessorar sense compromís per a tenir una ciberassegurança que protegeixi els teus béns i danys a tercers. Contacta amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefona'ns a 93 892 16 50.

Pots llegir la notícia completa aquí