Accessibility Tools

Skip to main content

Els ciberatacs poden suposar un mal econòmic irremeiable

Els ciberatacs poden suposar un mal econòmic irremeiable

Els ciberatacs a les empreses no paren de créixer, el 36% s'han vist afectades d'alguna manera, phishing, ransomware, spyware, etc. El ciberatac més utilitzat pels sol ser el ransomware. 


El ransomware és un tipus programari maliciós, que els cibercriminales utilitzen per a obligar les persones a pagar un rescat.


Un atac ransomware és aquell del qual l'objectiu és una persona o organització. Es pot propagar als ordinadors a través d'arxius adjunts o enllaços inclosos en correus electrònics de phishing, a través de llocs web infectats mitjançant una descàrrega oculta o mitjançant dispositius USB infectats.

El malware bloqueja la pantalla d'un ordinador o xifra arxius importants amb una contrasenya. Els cibercriminales exigeixen que les víctimes paguin un rescat perquè puguin recuperar l'accés al seu ordinador o a les seves dades.  Els ciberatacs poden suposar un mal econòmic irremeiable per a moltes empreses i pimes, a més de la pèrdua d'informació valuosa.

La ciberseguretat és fonamental en aquests casos, per això cal estar protegit amb una ciberassegurança. No dubtis a contactar amb Dracma perquè et pugui assessorar, demana més informació en el telèfon 93 892 16 50 o envia un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Compartim dos articles interessants en el diari el paisi en Inese.