Accessibility Tools

Skip to main content

Assegurança de crèdit

Assegurança de crèdit

 

Anotación 2020 11 19 153207

Segur de crèdit, el millor assistent de viatge de productes i mercaderies en les exportacions

En el context d'incertesa actual és difícil fer plans a llarg termini. L'impacte és global tant en l'àmbit territorial com l'àmbit sectorial.

És un moment complicat, però també, d'oportunitats. L'exportació pot ser fonamental, ja va ajudar durant l'anterior crisi i serà el que rellanci l'activitat en aquesta pandèmia, però cal estar atents a l'ampliació de la cartera amb nous clients que portin grans operacions i salvaguardar la tresoreria davant de possibles impagaments exteriors. No hi ha exportació sense finançament, ni finançament sense assegurança de crèdit.

L'assegurança de crèdit és el millor assistent de viatges de les exportacions de béns, quan aquestes són claus fonamentals per impulsar la recuperació, i el millor company de viatge és l'assegurança de crèdit.

La durada de la pandèmia amb un major proteccionisme està fent que les relacions internacionals trobin traves. L'aconsellable sempre és comptar amb un especialista en el sector, fins i tot en el segment, i tot fa pensar que l'assegurança de crèdit és un més d’ells.

Aquestes són algunes de les conclusions que van arribar experts de CESCE, Coface, Aon y Solunion, reunits en una conferència en línia amb Empresa Exterior, per abordar les solucions davant el risc d'impagament en el comerç internacional.

I nosaltres afegim que, sempre és aconsellable tenir bons informes previs a la concessió de crèdits a tercers, que un bon especialista pot facilitar.

llegir tot l’article