Accessibility Tools

Skip to main content

Tecnologia i plans de formació, un binomi necessari

Tecnologia i plans de formació, un binomi necessari

ciberseguridad en empresas

No tan sols la tecnologia és necessària, és important implementar plans de formació i de conscienciació per a empleats i directius.

Els fluxos de dades i informació han crescut de manera exponencial a través d'Internet.

Ha canviat la manera en què treballem i interactuem a nivell empresarial.

Facilita i agilita molts processos el dia a dia, augmenta la flexibilitat, accessibilitat i genera oportunitats de negoci.

A mesura que augmenta el volum de dades emmagatzemades en servidors, augmenten els riscos.

Els ciberatacs van més enllà de la pèrdua d'informació o destrucció d'un disc dur. Poden posar en risc la viabilitat del negoci, com ha succeït en el Bufet d'Advocats Holland & Knight (USA).

Educació en Ciberseguretat

Enfront d'aquestes amenaces, els empleats han de ser educats en ciberseguretat.

Implementar processos i eines (per a minimitzar els riscos) és ara imprescindible per a tota empresa de qualsevol àmbit.

Exposar-se als riscos de sostracció de dades, pot ocasionar infraccions de lleis de protecció de dades, estafes financeres, pèrdua de informaciónestratégica o tenir conseqüències legals enfront de tercers.

Cobrir-se davant ciberatacs

En Dracma som molt conscients de la fragilitat en la qual es troben la gran majoria de grans empreses, pimes i autònoms davant aquestes amenaces tan reals.

Per això, oferim la millor cobertura enfront de ciberatacs.

La nostra pòlisses Ciber et cobreix enfront de tots els aspectes que es poden derivar aquest tipus de robatoris d'informació, en danys propis o a tercers, informa't aquí.