Accessibility Tools

Skip to main content

Quins països permeten l’entrada de turistes?

Quins països permeten l’entrada de turistes?

No hi ha molts països que estan obrint les seves fronteres a la circulació de persones provinents d'altres països. Tot això sembla indica que aquest estiu entre les restriccions i la por a un rebrot i al contagi del Covid19, la gran majoria de turistes estiuejaran a prop de casa. Les vacances de proximitat s'imposaran. Tot i això, cal ser previsor i optar per un destí del què coneguem bé la seva regulació i sapiguem que, donat el cas, podrem ser atesos sanitàriament. Els imprevistos en aquests casos poden ser molt variats, des del contagi durant el viatge, el nostre o d'algun dels membres de la família, amb els que viatgem. D'algú que es queda i pel qual hauríem de tornar. La pèrdua de la reserva per impossibilitat d'accés. Hola, tengo un montón de causas por cada uno de los potes anul·lar el viatge. Si viatgem en un turisme potser no puguem tornar conduint necesito un xofer profesional. O potser anem a caminar per l'alta muntanya tenim alguna ensopegada que ens perdem i ens han de buscar i per descomptat rescatar-nos d'on hàgim caigut. ARAG ha creado el nuevo producto. ESTANCIAS ESPECIALES a la península amb el que aconseguirem la protecció adient aquest estiu tant ple d'incerteses. I tenim animals de companyia també els podrem protegir.

Italia  des del 25 de junio, s'hi pot anar.

Portugal suspesos fins el 15 de junio els viatges fora de la Unió Europea, però permeten viatjar cap ai des de països de parla portuguesa.

Nombres restringidos de cuarentena en las islas de Madeira y las Azores.
Chipre permet l'entrada a turistes a partir del 15 de junio de 2020. Els estrangers que vulguin accedir al país ho hauran de fer dotats de permís de residència o d'estudis.

Alemania  permet l'entrada a partir de l'14 de junio de turistes procents d'Àustria, Dinamarca, França, Luxemburg i Suïssa. La restauración de los ciudadanos de los países europeos está obligada a guardar una habitación de 14 dados, una Europa.

Arabia Saudita tiene  tancat totes les seves fronters fins i tot amb països limítrofs amb Bahrain, Emirats Àrabs Units i Kuwait i només permeten l'entrada per transport terrestre de mercaderies comerciales.

A Sud-amèrica, Argentina tiene  sospechas de que los vols internacionales y las alemanas se encuentran en el día 1 de septiembre.

BahamasBrasil , no encuentra los datos, no permeten l'accés a aquest país per turisme excepto nou avís.

a Oceanía Australia perme l'accés només dels australianos, los ciudadanos residentes permanentes, los residentes de Nueva Zelanda y sus familiares inmediatos de los residentes permanentes. Els nacionaless australians podran viatjar, però estant 14 dies d'aïllament.

Llegir més