Accessibility Tools

Skip to main content

DKV ofereix un servei gratuït de telemedicina per descongestionar els hospitals

DKV ofereix un servei gratuït de telemedicina per descongestionar els hospitals

La companyia DKV, una amb les quals treballa el nostre despatx, ha posat en marxa una iniciativa solidària que consisteix en un servei de telemedicina per contribuir a descongestionar els hospitals davant la pandèmcia del COVID-19. Aquest servei gratuït, al qual hi tenen accés tots els ciutadans,  està atès per més de 600 metges voluntaris i s'hi pot accedir a través de l'APP Quiero cuidarme Más.

Sota el lema #MedicosfrentealCOVID, aquesta iniciativa solidària de DKV ofereix un servei de consultes mèdiques telefòniques a tothom que ho necessiti, independentment de si és o no client de la companyia, que té com a objectiu descongestionar el sistema sanitari davant la crisi del coronavirus. Per tant, les consultes no són exclusivament sobre el COVID-19 sinó per a qualsevol patologia o simptomatologia. Aquest servei s'ha posat en marxa amb el suport de la Sociedad Española de Medicina Interna (SEMI), la Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria (SEMFYC) i els col·legis de metges d'algunes de les principals ciutats de l'Estat. Al vídeo que encapçala aquest post trobaràs una guia de com funciona aquesta APP que ja et pots descarregar. 

Des de Dracma aplaudim aquesta iniciativa i ens hi sumem per oferir-la a tots els nostres clients i als que encara no ho sou. #JoEmQuedoACasa