Accessibility Tools

Skip to main content

Dracma es preocupa dels seus clients pel que els pugui afectar la crisi del Covid-19

Dracma es preocupa dels seus clients pel que els pugui afectar la crisi del Covid-19

Benvolguts/des tots i totes,

Davant de la situació de l’Estat d’Alarma decretat per la Crisi del COVID-19, els comuniquem que Dracma, essent una petita corredoria d’assegurances en la que les persones que hi treballem tenim el nostre despatx individual, mantenint les distàncies aconsellades, i no agafem cap mitjà de transport públic per arribar a les nostres oficines, des d’avui seguirem un horari intensiu des de les 8:00h del matí fins les 15:00h de la tarda a fi de poder-los garantir tota l’atenció que necessitin i evitar al màxim la nostre mobilitat.

Dracma fa més de 30 anys que vetlla per els seus treballadors i en aquest cas, no sent necessari implantar el treball en remot, en tant no sigui del tot obligatori, seguirà treballant evitant les visites a les nostres oficines, aprofitant tots els nostres canals digitals i telefònics per seguir en contacte amb vostès.

Els recordem els nostres e-mails a fi de posar-se en contacte directe amb 

Maria Torra (direcció) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Montse Valls (producció i sinistres) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sonia Giralt (administració i comptabilitat) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

És el nostre desig que aquesta situació repercuteixi el menys possible en l’atenció que venim donant i esperem que tornem a la normalitat el més aviat possible.

Cordialment,

Maria Torra