Accessibility Tools

Skip to main content

Prevenció o Exageració, Recomanació

Prevenció o Exageració, Recomanació

Quan una malaltia és altament contagiosa, ja no importa si el seu porcentatge de mortaldat és elevat o és baix. N'hi ha prou en saber que posem en perill les persones més vulnerables per prendre tota mena de precaucions.

Moltes de les persones que mantenen relaciones internacionales que les obliguen a viatjar es contagiaran i contagiaran a d'altres. Probablement, si tenen tanta mobilitat són persones que gaudeixen de bona salut física.

El que han de fer éscoltar i seguir les mesures de prevenció que s'estan donant i ens hem d'acostumar a elles com a senyal de responsabilitat.

Tant se val si veiem passatgers en un aeroport amb mascaretes o si ja les porten al tren, metro o autobús. Hem de respectar-ho i tranquil·litzar-nos. Per això, ja hem vist i seguirem veient moltes cancel·lacions d'esdeveniments per part d'empreses i molts casos que no es cancel·laran i es podran celebrar seguint mesures estrictes de seguretat sanitària.

Si l'estatut dels treballadors diu que les empreses han de vetllar per la seguretat dels seus treballadors i de les seves family, ara és un buen momento por que revisin tots els seus protocolos.

Si tenen persones que viatgen sovint per ells, els han de proporcionar un bon assistent de viatges, que els atengui i ajudi quan es puguin trobar en un imprevist i com sabem, l'imprevist de contagiar-se del coronavirus ha agafat el caire de ser probable.

És bo recordar els protocols de seguretat que la OMS ha tramés a la población mundial.

A l ' Aeroport de Budapest hola han cartells que diuen això:


NOVA INFORMACIÓ CORONAVIRUS

Pasos a seguir si viatgeu des d'una zona afectada pel nou brot de coronavirus i estàs malalt de febre, tos o dificil respiració

  • Si els simptomes d'una malaltia respiratoria durant el vol, informau inmediato a la tripulación.
  • Si ja esteu a l'aeroport, no sortiu del mateix. Sol·liciteu assistència del personal sanitari a l'aeroport.
  • Si ja sou a casa, no aneu enlloc. Eviteu el contacte amb altres.
  • Truqueu al vostre metge o metge tractant i compartiu el vostre historial de viatges.
  • Renteu-vos les mans sovint amb aigua i sabó. Si no en hi ha,  un desinfectante de mans basat en alcohol.
  • Si esto es necesario tossir, tapeu-vos la boca i el nas amb un teixit o una màniga, no amb les mans! Renteu-vos les mans després.

Desitgem que tots us veieu capaços de resistir l'amenaça i que pugueu realitzar els vostres viatges complint amb els objectius que us heu programat.

Si per les circumstàncies us han de substituir per una altra persona, per la importància de la reunió, a causa de que heu de cancel·lar visitas i romandre en quarantena, que sapigueu que SBT costejaria el viatge de qui us sustituís, i pagaria totes les despeses mèdiques que suposaren fora o dins d'un centre hospitalari. Si heu de ser repatriats, quan les circumstàncies ho aconsellin, també es faria càrrec del seu cost.

Si viajas por la empresa teva, consulta el sitio web Dracma a VIATGES DE NEGOCI de l'INICI o la de Secure Business Travel . Podràs informar-te i contractar una pòlissa d'assistència en viatge anual, completíssima siento inconvenientes. També podem emetre pòlisses temporals, encara que depèn de la freqüència dels viatges és molt més interessant el període anual.

? Abans de contractar una assegurança assessora't bé.

? Et fem la proposta inmediatata.

? truca'ns