Accessibility Tools

Skip to main content

COMUNICAT IMPORTANT SOBRE EL CORONAVIRUS

COMUNICAT IMPORTANT SOBRE EL CORONAVIRUS

Tots els nostres clients assegurats amb SBT - SECURE BUSINESS TRAVEL, és a dir la pòlissa d’assistència en viatge de negocis que tenen contractada amb la companyia Chubb per mediació nostre, tenen totes les GARANTIES que podrien veure’s afectades pel CORONAVIRUS, INTACTES. És a dir:

  • Despeses Mèdiques a l’estranger (a tot el món) il·limitades (totalment garantides)
  • Despeses Mèdiques de restabliment fins a 90 dies i fins el límit de 30.000€ a Espanya, país d’origen. (totalment garantides)
  • Retorn forçós per evacuació del país visitat (a tot el món) (totalment garantit)
  • Repatriació en cas de malaltia i/o accident al país d’origen (totalment garantit)
  • Incloent, si fos el cas, el cònjuge i fills menors que anessin d’acompanyants. 

Desitgem que les seves relacions internacionals continuïn amb total seguretat i els animem a seguir sempre les ALERTES que l’APP Travel Smart, baixada al seu mòbil, els pot ajudar, en qualsevol cas, a mantenir el màxim de seguretat possible, siguin on siguin. 

Els recordem que des de la seva empresa els poden localitzar amb el Quadre de Comandament online, per posar-se en contacte i donar-los instruccions extraordinàries.

Si desitgeu més informació, poseu-vos en contacte amb Dracma 93 892 16 50.

CONSELLS PER A LA GENT QUE HA VIATJAT A LLOCS DE RISC

Les autoritats sanitàries aconsellen que els ciutadans que hagin viatjat en els últims 14 dies a països de risc amb coronavirus (Xina, Japó, Iran, Corea del Sur, Singapur i nord d'Itàlia)  es realitzin urgentment la prova per descartar el contagi. Aqui teniu més informació

Itàlia és, avui per avui, el país europeu més afectat amb 322 contagis confirmats i 11 persones mortes. Al conjunt de l'Estat espanyol, les autoritats sanitàries confirmen deu casos, dos dels quals han superat la malaltia amb èxit. A França. les autoritats sanitàries han confirmar la primera mort a causa d'aquest virus. A Catalunya s'ha detectat el primer cas, una dona italiana que va viatjar a principi d'aquest mes a Itàlia i que es troba ingressada a l'Hospital Clínic amb símptomes de grip. El departament de Salut ha posat en aïllament domiciliari 25 persones més que van tenir contacte amb aquesta dona per confirmar si també s'han contagiat. 

El mapa de el Centre de Ciència i Enginyeria de Sistemes de la Universitat Johns Hopkins, que diàriament s'actualitza amb tots els casos detectats en el món, assenyala aquest dimecres que els contagiats ja superen els 81.000 a tot el món, dels quals 2.762 han mort amb Covid-19 i 30.098 han superat la malaltia sense problemes. Xina continua acaparant la immensa majoria dels casos, però les xifres van caient a poc a poc en relació a dies anteriors.

Captura_de_pantalla_2020-02-26_a_les_10.49.15.png

Llegir més