Accessibility Tools

Skip to main content

La crisi del coronavirus obliga a cancel·lar el Mobile World Congress 2020

La crisi del coronavirus obliga a cancel·lar el Mobile World Congress 2020

La celebració de el Mobile World Congress (MWC) a Barcelona, prevista de l 24 al 27 de febrer, penjava d'un fil. Ahir dimecres, 12 de febrer, el consell d'administració de GSMA, la patronal del sector i organitzadora de la fira, va fer una reunió d'emergència per decidir si es mantenia en peu aquest congrés o es cancel·lava. Després de sis hores de reunió, la decisió va ser cancelar-lo, ja que la crisi desfermada pel coronavirus fa impossible la seva celebració.

Les cancel·lacions de l'alemanya Deutsche Telekom i de la francesa Orange, anunciades recentment, van ser la gota que va fer vessar el got, ja que són dos gegants amb un pes especial entre les 26 companyies que formen part de l'consell de la GSMA. Però no han estat les úniques, NTT Docomo, que també es troba en aquest grup de direcció, ja va anunciar la cancel·lació el cap de setmana. A més, de LG, Ericsson, Intel, Sony, Cisco, Facebook, Nokia, Rakuten, Amazon, entre d'altres.

En roda de premsa, els responsables de GSMA, juntament amb representants de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, han confirmat que tots els esforços es concentren ara en l'organització del Mobile World Congress 2021 i han confirmat el compromís de mantenir Barcelona com a seu d'aquesta fira internacional fins almenys el 2024. La fira mou més de 400 milions d'euros en tres dies. 

Llegir més