Accessibility Tools

Skip to main content

Coronavirus, què en sabem d'aquesta nova malaltia?

Coronavirus, què en sabem d'aquesta nova malaltia?

Els viatges a fires i congressos, així com a ampliar mercat internacionalment és un dels objectius de moltes empreses que tenen l'exportació com mitjà de creixement.

Viatjar amb la màxima seguretat comporta anar amb un assistent de viatges que  t'informi i alerti per evitar riscos innecessaris.

De moment, no hi ha cap viatge a país per causa de brot de coronavirus. Sense obstacles, les recomanacions de viatge a nivell internacional són extremes: prendre precaucions i mantenir de les mesures d'higiene i acudir immediatament a un hospital o centre de salut en cas de presentar símptomes.

Tenir unes cobertures àmplies en l'assistent de viatges de negocis ajuda a resoldre imprevistos en qualsevol lloc de món.

D'altra banda, el Center for Diseases and Control Prevention dels Estats Units ha establert el nivell 3 d'alerta, mitjançant el qual recomana que s'evitin tots els viatges no essencials a la Xina. A més, assenyalen, és importante mantenir actualitzat sobre l'evolució de virus amb informació veraç. En aquest sentit, el web de l'OMS ( ( disponible en español ), de l'CDC ( en anglès ) i del Ministerio de Sanidad són fonts fiables amb les d'estar a el dia.

Més informació: Què sabem del Coronavirus?