Accessibility Tools

Skip to main content

Les vuit cobertures que no poden faltar en una bona assegurança d'esquí

Les vuit cobertures que no poden faltar en una bona assegurança d'esquí

L'esquí i l'snowboard se situen entre les 10 pràctiques esportives amb major nombre d'accidents i de lesions. Si volem gaudir de la neu i de les extraordinàries instal·lacions de les pistes d'esquí que hi ha al nostre entorn, et sentiràs més segur si contractes una pòlissa que t'estalviï desagradables imprevistos. La muntanya té els seus riscos i fins i tot als esquiadors més experimentats poden patir una caiguda. 

Esquiar sense assegurança pot sortir-te car en cas de patir un accident. El cost variarà molt depenent de país i de l'estació on et trobis. El preu d'un rescat a muntanya a l'estat espanyol costa entre 200 i 300 euros si es realitza a través dels anomenats "pisters", socorristes de les estacions d'esquí. Si resulta necessari el trasllat a un centre hospitalari en helicòpter, el cost oscil·larà entre els 3.500 i 5.000 euros. Fora de les nostres fronteres un rescat en pista és molt més car, en països com França, Suïssa o Itàlia ronda els 400 i 500 €; si el trasllat a centre mèdic es produeix en helicòpter, el preu pot disparar-se fins als 8.000 €.

Per això cal anar previngut. Per tan sols 4 o 5 euros al dia pots contractar una bona assegurança per sortir a gaudir de l'esquí, i si prefereixes una assegurança per a tota la temporada en pots trobar a partir dels 40€. No creus que val la pena? A Dracma t'informem de totes les possibiltats i et busquem una assegurança a mida. 

 

Llegir més