Accessibility Tools

Skip to main content

Planifiques el teus viatges convenientment?

Planifiques el teus viatges convenientment?

Acabat d'estrenar l'any 2020, aviat planifiquem viatges per assistir a fires comercials que es realitzaran durant l’any, per visitar a clients llunyans als quals portar les nostres novetats, així com per sondejar nous horitzons desconeguts i ampliar el mercat del nostre producte.

El món és un mocador. Quantes vegades ho hem sentit? El món està a l'abast de tots, si. Però de vegades el món és un perfecte desconegut i per molt que ho haguem vist en pel·lícules i documentals, i visitat en vacances, no coneixem moltes de les característiques que poden influir en que el nostre viatge pugui ser un èxit o no.

No oblidem els objectius del viatge, són abans que res la teva prioritat, i res pot ser tan impertinent que tinguin lloc imprevistos i no sapiguem o els puguem solucionar amb rapidesa.

Secure Business Tavel és un assistent en viatges que t'ajuda des del minut zero, quan ho planifiques, mitjançant formació prèvia al viatge, quan transcorre, mitjançant la resposta a qualsevol problema que sorgeixi atenent i acompanyant-te perquè et sentis millor tot i estar lluny de casa teva, i fins i tot durant la tornada propiciant el retorn urgent i forçat per múltiples causes i ajudant a afrontar situacions de recuperació complicades.

Tenir coneixement dels riscos sanitaris que puguin sorgir durant l'estada en la destinació i si necessites atenció que no hi hagi límits, els aspectes rellevants i d'interès del lloc i la precaució que hagis de tenir per la teva seguretat davant la possible delinqüència, robatoris i altres conflictes , és de valuosa ajuda.

Si, a més, tens una App gratuïta que et connecta en línia a qualsevol hora del dia i any, siguis on siguis en qualsevol país del món, amb la qual aconsegueixes una resposta immediata, ja sigui del teu assistent com de la teva pròpia empresa, la tranquil·litat està garantida.

Demanar informació no té cap cost i deixar-se sorprendre pel cost de tantes avantatges no té preu.