Accessibility Tools

Skip to main content

FORMACIÓ PROFESSIONAL AMB BON RESULTAT PERSONAL

FORMACIÓ PROFESSIONAL AMB BON RESULTAT PERSONAL

20191003 WA0004Un vespre fantàstic amb dones extraordinàries amb qui hem creat un vincle que fa història.

Gràcies a Tina Martínez, consultora de CeiCe, les seves paraules al curs de Lideratge femení al Col·legi d'Economistes de Catalunya, fa 5 anys, van ser una llavor d'amistat que, com alumnes destacades, la vam veure créixer per haver-la sabut regar.

La Tina, amb el seu bon mètode, ens va permetre conèixer, en persona, a una dona de la talla de Candela Calle i adquirir coneixements amb participació i d’allò va néixer una relació inaudita amb l’ajuda del WhatsApp.

Compartim coneixements professionals que creiem ens poden interessar, així com experiències personals que ens fan sentir humanes a l’hora de treballar. Tant un trekking amb fills a 4000 mts. d'alçada als Andes, com saber que per evitar el mal d'alçada, s'ha d’ascendir més a munt per baixar una mica i descansar, de la mà de qui a molts sostres de món ha pujat. De les meravelles d'un Japó turísticament transformat, a un Nova York frenètic ben patejat, com a ciutat sensacional però estressant, fins a un increïble Rocio en carretes i amb volants a topos ben guarnida, sevillanes ballant. Els èxits i aventures d'una filla periodista d’investigació tant a Sud-Amèrica com a l’Àfrica són noticia habitual al xat. Com les risses irresistibles d'una comèdia musical mentre la seva productora paria i feia àvia a qui encara segueix estudiant perquè no sap encara que vol ser quan sigui gran. Recolzant a qui ha patit bulling i, després d'una llarga trajectòria financera, es va veure obligada a deixar estar al costat, anys d'estudi i experiència, per la difícil convivència amb el gènere oposat. Compartint amb humor consells jurídics de qui va estar anys defensant a dones que devien separar-se del seu cònjuge, quan tot els anava en contra en aquesta societat. Animant a superar obstacles i entrar amb un bon càrrec en una altre entitat per seguir endavant. 20191003 WA00008

Entrebancs, preocupacions i alegries de cadascuna ens han unit i als encontres, de tres de nosaltres que venim de lluny, fins ara, una mai se’ls ha deixat escapar.

Gràcies Tina Martínez per fer-ho possible i per ser tant generosa. Brindem per tots els èxits personals d'aquestes dones extraordinàries i que segueixin per molts anys.

Les teves alumnes i admiradores, Àngels Tomàs, Assumpta Ràfols, Consol Mas, Dolors Navarro, Estrella García, Maite Pujadas, Maria Victòria Verdaguer, Maria Torra, Núria Font i Susana Delgado.