Accessibility Tools

Skip to main content

Per què canviar l'assegurança de vida que vaig contractar amb el banc?

Per què canviar l'assegurança de vida que vaig contractar amb el banc?

Contractar una assegurança de vida amb la hipoteca NO és obligatori. Els bancs no podran obligar els clients a contractar productes vinculats, entre els quals es troben aquestes pòlisses.

Un estudi mostra que les assegurances de vida contractats per a la hipoteca són un 80% més cars que amb una asseguradora.

Els bancs per la seva part poden encarir l'interès de les hipoteques si no es contracten aquest tipus de productes. Normalment les entitats solen oferir aquestes pòlisses quan s'està negociant la hipoteca.

El client hauria de contractar una assegurança de vida en el qual constés com a beneficiari pel capital pendent d'amortitzar al banc, però no està obligat a contractar-lo al propi banc que, al seu torn, sí que està obligat a proposar-li diverses alternatives i no ho fa.

 Perquè cal contractar una assegurança de vida?

Les assegurances de vida cobreixen l'import del préstec hipotecari en cas que l'assegurat (que sol ser el titular o els titulars de la hipoteca) mori o sofreixi alguna incapacitat permanent i absoluta.

És bo tenir-ho contractat per a la tranquil·litat de no deixar deutes als hereus, però mai al pitjor preu, que sol oferir el banc si es contrasta amb les possibilitats alternatives que hi ha en el mercat.

Des de Dracma podem assessorar-te sense cap compromís. Demana més informació en el telèfon: 93 892 16 50 o envia un email a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Recorda que 30 dies abans que finalitzi el venciment, has d'haver comunicat aquest canvi a l'asseguradora. És a dir, assessora't almenys amb dos mesos d'antelació.

Pots continuar llegint l'article aquí.