El lenguaje universal de la Música

20190331 130546bis

Tal i com les lletres, les paraules, els acents, la gramàtica i el vocabulari del llenguatge parlat i escrit, el llenguatge de la música és el mitjà de comunicació universal, d’interpretació amb instruments musicals o de la veu. Escala de sol, de fa, blanques, negres, corxetes, semicorques, fusos i semifuses. Figures dibuixades sobre horitzontals de raigs d’un pentagrama combinat a l’altura dels fills i els silencis amb la seva durada, respetant els principis de la melodia, de l’harmonia, de la música, de la tonalitat, del contrapunt i del ritme. El resultat és que pot combinar el nostre transport al passat, que acompanya el present o que ens permet al futur.Els escuts en directe en un concert, una òpera, en un auditori, en un teatre com envoltant la dansa, una església, una bodega, una cava, en el jardí, en l’empresa, en el desesperat,en un avió , en un tren, en un barco , en un sillón, tombats a la cama de la seva casa, d’un hotel, d’un hospital. Mentre treballem, viatgem, arribem, bebèrem o perdrem. En qualsevol cas, la música ens acompanya i ens relaxa o ens anima a ballar i ens emociona. Custòdia en partits, com els llibres que custodien paraules escrites, immortalitzant composicions originals i úniques. Estudi i treball de creació i interpretació per a reclamar als més exigents.20200104 080518La Navidad ens aproximem a la música en directe, obres tradicionals de la nostra terra i antepasats i fa que la seva memòria perdura. Celebrem les festes i l'entrada de l'any amb música de totes les parts, interpretades per instruments de corda, de vent, de percussió, de fusta, de metall, electrònics. Música que acompanya cançons cantades per a voces infantils i per a adults, amb registres aguts i sepulcres, de solistes sopranos i tenores, de contraltos i baixos, per trobar el terme mig a les mexicosranyes i els barítonos, segons sean voces femenines o masculines. En corals i amb solistes, quan s’aproximen a la fi de l’any, podem escoltar concrets fantàstics concrets que sacsin a la llum les obres nadalenques i patriòtiques, alegres i melancòliques, que unen algunes de les seves opinions i tendències diferents i que sentim. que, per encima de tot, som humans. Admirada música!

Que el 2020 permet que els camins de coger s’explorin i meravellosos per accedir a quermos, es mantingui quermos i que sigui possible a l’entorn que tardi o deixi temps.

9 DRACMA, SL
c/Igualada, 54
Vilafranca del Penedès
T - 93 892 16 50
F - 93 892 03 51
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account