Travel Smart, l’aplicació imprescindible per als viatges de negocis

En un article de l’any passat sobre els Viatges de negocis segurs es destaca la importància d’una bona planificació. I cada cop és més evident que la tecnologia ajuda no tan sols en la planificació del mateix sinó també en el propi viatge.

Des de  SBT Secure Business Travel presentem Travel Smart, una eina online que exemplifica clarament com la tecnologia ja és capaç d’ ajudar tant a l’empresa com al propi empleat durant els .

1. PAGINA 06 Screenshot 2019 01 27 12 37 22 410

Travel Smart inclou, per un cantó, una aplicació per smartphone que permet als empleats que viatgen, un accés senzill als serveis d'assistència mèdica. A més, hi ha informació d’ interès relacionada amb el viatge i permet configurar la recepció d’ alertes que permetin evitar riscos.

Per un altre cantó, i des del punt de vista de l’empresa, aquesta té al seu abast un complert dashboard o Quadre de Comandament online gràcies al qual els responsables dels departaments corresponents disposen d'informació instantània sobre els empleats que viatgen. La localització dels mateixos és important sobretot quan es troben en zones de risc. També poden enviar e-mails i SMS directament als empleats. Una comunicació bidireccional sempre és necessària i Travel Smart hi ajuda.

Està clar que estem davant d’una solució tecnològica d’alt nivell. Inclou la millor tecnologia per permetre una identificació i comunicació més ràpida de les possibles amenaces en funció de la ubicació del viatger o del seu destí. S’afegeix informació de moltes fonts diferents (mitjans de comunicació, organismes públics, portal de seguretat, bases de dades, xarxes socials, etc...). Aquesta informació revisada el 24 de julio per experts es selecciona i filtra per garantir que les alertes siguin precises. I ràpides, doncs la comunicació pot arribar als viatgers en un termini de 15 a 20 minuts des que es produeix el fet motiu de la posterior alarma.

Així, tant l’empresa com l’ empleat tenen la millor eina tecnològica per assegurar-se la tranquil·litat en qualsevol viatge de negocis.

Formació prèvia al viatge

Però Travel Smart té més trets diferencials respecte a altres productes. Un d’ells és la formació de l’empleat abans del viatge. A vegades es pot pensar que un es pot improvisar. Actualment improvisar no és una opció.

2. Achievements Formació prèvia viatges

En aquest cas, es posa a l’abast dels empleats una formació en línia per ajudar-los a preparar aquest viatge. De forma comprensiva i amb divers material, l’empleat rep tota la informació per tal d'evitar els riscos innecessaris. Entre ells, els riscos relacionats amb la salut, la pròpia seguretat de l’empleat a la destinació (des de robatoris i furts a segrestos) i tot allò relacionat amb la preparació del propi viatge i els aspectes importants de la destinació.

Amb l’ obtenció, per part de l’empleat, d’un certificat un cop realitzat el curs, l’empresa té la garantia que el seu personal està molt més preparat per afrontar, ben preparat, un viatge de negocis.

3. PAGINA 04 Screenshot 2019 01 27 12 37 22 410

Quines característiques té Travel Smart?

  1. Aplicació específica per a smartphones: Disseny específic per a mòbils, que proporciona una experiència d’ús fluïda i, entre altres coses, maximitza el poc ús de la bateria.
  2. Evolucionada escoltant als usuaris: Amb prop de 4 anys, les diferents versions han incorporat suggereixes dels usuaris i resolucions a queixes en el funcionament.
  3. Accés ràpid via app: Accés ràpid i senzill pels seus usuaris a assistència mèdica i de seguretat, a alertes en temps real basades en la ubicació i recomanacions de viatge, entre altres coses.
  4. Servei d’alertes: Enviament d’alertes en temps real i basades en la geolocalització dels usuaris. Usuaris, tanmateix, que poden preservar la seva privacitat en aquest aspecte, si ho desitgen.
  5. Informació detallada pels responsables de RRHH: Es proporciona una imatge completa dels treballadors i directius que viatgen, incloent ubicació i riscos potencials als quals podrien enfrontar-se.
  6. Comunicació amb els treballadors i directius: És possible comunicar-se per correu electrònic o SMS amb els treballadors que es troben viatjant.

En què es diferencia Travel Smart de la competència?

Les solucions actualment existents per la gestió dels viatges de negocis i dels riscos associats als mateixos tenen costos més elevats i el suport no és tant complert com el que ofereix Travel Smart.

Així mateix és una solució que inclou una gran varietat de funcionalitats i contingut, i aquestes dues característiques unides al fàcil i ràpid funcionament de la mateixa la col·loca en una posició competitiva molt diferenciada.

Al punt anterior s’hi afegeix el Quadre de Comandament Online per a directors de RRHH i altres responsables amb un nivell tècnic i d’eficàcia que no té, de moment, comparació en el mercat actual.

4. Mapa Comandament Online

Per posar un exemple, la tecnologia emprada en l’enviament dels SMS garantitza, pràcticament al 100%,que aquests missatges arribin al destinatari, evitant possibles bloquejos.

Travel Smart és, per a les empreses, la millor alternativa disponible en el mercat per garantir el benestar dels empleats quan .

 

 

0
0
0
s2smodern

9 DRACMA, SL
c/Igualada, 54
Vilafranca del Penedès
T - 93 892 16 50
F - 93 892 03 51
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account