Catalonia TRADE PORTAL

Interessant xerrada pràctica sobre l’eina gratuïta que ACCIÓ facilita als empresaris que vulguin fer negoci a tot el món, el passat 13 de juny al Centre Àgora, de la mà de la Federació Empresarial del Gran Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

20180613 102814bis

Amb més de 40 oficines a 110 mercants internacionals, aquesta plataforma digital permet explorar mercats potencials, facilitant quins països importen més del teu producte, et pot donar els possibles clients que més destaquen, per trobar clients i distribuïdors. Pots saber totes les fires internacionals que hi ha per poder assistir. Pots gestionar els enviaments amb una Guia de Comerç internacional. I t’assabenta de com solucionar barreres que es troben en la internacionalització. Amb respostes sobre la normativa tècnica administrativa, la normativa comercial, sobre els aranzels, Incoterms, la fiscalitat i la logística entre d’altres.

Per nosaltres, que hem engegat l’ajuda al empleats que viatgen per negocis de les empreses amb SECURE BUSINESS TRAVEL veiem que estem molt alineats a donar un servei cada cop més necessari per les empreses que busquen expandir-se en nous mercats perquè SECURE BUSINESS TRAVEL és més que una ASSISTÈNCIA EN VIATGE DE NEGOCIS.

0
0
0
s2smodern

9 DRACMA, SL
c/Igualada, 54
Vilafranca del Penedès
T - 93 892 16 50
F - 93 892 03 51
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account