Catalonia TRADE PORTAL

Interessant xerrada pràctica sobre l'eina gratuïta que l'ACIÓ facilita als empresaris que vulguin fer negocis a tot el món, el passat 13 de juny al Centre Àgora, de la mà de la Federació Empresarial del Gran Penedès i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

20180613 102814bis

Amb més de 40 oficines a 110 operadors internacionals, aquesta plataforma digital permet explorar mercats potencials, facilitant quins llocs poden importar més del seu producte, i pot donar als possibles clients més destacats, per trobar clients i distribuïdors. Olles que saben totes les vies internacionals que hi ha per poder assistent. Pot gestionar els previstos amb una Guia de Comerç Internacional. Jo t'assabenta com a solucions diferents barreres que existeixen a la internacionalització. Amb respostes sobre la normativa tècnica administrativa, la normativa comercial, sobre els aranzels, Incoterms, la fiscalitat i la logística entre d’altres.

Per què, cal formar els empleats que viatgen per negocis de les empreses i VIAJES NEGOCI D'EMPRESA, que són molt alineats que poden donar un servei cada cop més necessari per a les empreses que ocupen un volum ampli en nous mercats perquè  VEGAT NEGOCI NEGOCI és més que una ASSISTÈNCIA EN VIATGE DE NEGOCIS.

0
0
0
s2smodern

9 DRACMA, SL
c/Igualada, 54
Vilafranca del Penedès
T - 93 892 16 50
F - 93 892 03 51
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account