La ciberseguretat pot ser bonica, però millor estar assegurats

Et sona el significat de Frau d'Enginyeria Social? Has rebut, alguna vegada, un correu electrònic sospitós ...? Un empleat rep un correu electrònic, del que ell creu que és un proveïdor autèntic. POST 02 imatge001El fals proveïdor sovint identificarà que el treball, pel qual se li ha requerit, s'està duent a terme, o que s'ha completat recentment, però les seves dades bancàries han canviat i el pagament s'ha de fer a un nou compte. Després de trucades i correus electrònics per donar seguiment a aquestes instruccions, un empleat desprevingut facilita el frau en completar el pagament. Dies després, el proveïdor autèntic es posarà en contacte i sol·licitarà el pagament, indicant que el pagament original no va ser rebut. Una investigació addicional identificarà que les sol·licituds van ser fraudulentes.

Les amenaces són lletges, però la ciberseguretat pot ser bonica, aquesta és la frase amb la qual es presenta TREND Micro, una de les empreses de ciberseguretat més reputades que existeixen. Líders en seguretat de correu electrònic empresarial a The Forrester Wave TM Enterprise Email Security, informe del segon trimestre de 2019. Trend Micro ha obtingut la màxima puntuació en «lideratge tecnològic», «opcions d'implementació» i «integració cloud», i estratègia. I tot i això, remarca que la volatilitat del panorama de les amenaces dificulta fer prediccions a llarg termini sobre cap a on anem.

La mala notícia és que les tècniques utilitzades per distribuir ransomware són cada vegada més sofisticades. És o no, el risc cibernètic, un dels que més perill de continuïtat posa a les empreses avui en dia? Deixem a l'atzar la possibilitat de tenir pèrdues quantioses davant un possible atac cibernètic?

El ransome es sofistica, adverteix Trend Micro. "L'amenaça número 1 segueix sent el correu electrònic, que impulsa i reforça el compromís amb la innovació contínua", afirma Wendy Moore, vicepresidenta de màrqueting de producte de Trend Micro.

Gairebé el 86% de totes les amenaces bloquejades per aquesta empresa l'any passat van arribar per mail. La suplantació d'identitat (phishing), només el centre de correu electrònic compromise (BEC), els URL malicioses, els arxius adjunts maliciosos i la pèrdua accidental i deliberada de dades són desafiaments comuns.

Què donaries per tenir un partner que donés una resposta d'Incidències àmplia, que t’assessorés i ajudés en qualsevol moment del dia i de l'any quan ho necessitessis, aportant especialistes en informàtica forense que actuessin amb la finalitat de detenir o contenir un incident, establir la causa i el seu abast, confirmant l'ocurrència de vulneració de dades i identifiqués als afectats, donant assessorament jurídic? Una  Assegurança Cyber ​​és molt més que una assegurança.

0
0
0
s2smodern

9 DRACMA, SL
c/Igualada, 54
Vilafranca del Penedès
T - 93 892 16 50
F - 93 892 03 51
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account