Travel Smart, l’aplicació imprescindible per als viatges de negocis

En un article de l’any passat sobre els Viatges de negocis segurs es destaca la importància d’una bona planificació. I cada cop és més evident que la tecnologia ajuda no tan sols en la planificació del mateix sinó també en el propi viatge.

Des de  SBT Secure Business Travel presentem Travel Smart, una eina online que exemplifica clarament com la tecnologia ja és capaç d’ ajudar tant a l’empresa com al propi empleat durant els viatges de negocis.

PAGINA 06 Screenshot 2019 01 27 12 37 22 410

Travel Smart inclou, per un cantó, una aplicació per smartphone que permet als empleats que viatgen, un accés senzill als serveis d'assistència mèdica. A més, hi ha informació d’ interès relacionada amb el viatge i permet configurar la recepció d’ alertes que permetin evitar riscos.

Per un altre cantó, i des del punt de vista de l’empresa, aquesta té al seu abast un complert dashboard o Quadre de Comandament online gràcies al qual els responsables dels departaments corresponents disposen d'informació instantània sobre els empleats que viatgen. La localització dels mateixos és important sobretot quan es troben en zones de risc. També poden enviar e-mails i SMS directament als empleats. Una comunicació bidireccional sempre és necessària i Travel Smart hi ajuda.

Està clar que estem davant d’una solució tecnològica d’alt nivell. Inclou la millor tecnologia per permetre una identificació i comunicació més ràpida de les possibles amenaces en funció de la ubicació del viatger o del seu destí. S’afegeix informació de moltes fonts diferents (mitjans de comunicació, organismes públics, portal de seguretat, bases de dades, xarxes socials, etc...). Aquesta informació revisada el 24 de julio per experts es selecciona i filtra per garantir que les alertes siguin precises. I ràpides, doncs la comunicació pot arribar als viatgers en un termini de 15 a 20 minuts des que es produeix el fet motiu de la posterior alarma.

Continuar llegint

Nou any

IMG 20181230 WA0000

Cap d’any, any que comença, any nou a estrenar, futur desconegut, moments per viure envoltats per desconeguts, altres per conèixer, plegats amb companys de feina, veïns, amics i familiars que són al nostre costat. Sols, en recolliment, en meditació, amb serenor, amb tristesa i la buidor de la manca d’un esser estimat. També amb alegria, aquella que ni tan sols es pot explicar. Segons, minuts, dies, setmanes i mesos per endavant. Mirant a l’infinit, prenent l’adreça d’un camí que porta el sentit que hem escollit, com un vector amb fletxa, com un coet a punt d’enlairar.  Serà ple de sorpreses que ens mantindrà latents, d’altres que voldrem oblidar. Segurs d’algunes coses, dubtarem d’allò que més ens importarà. Escoltarem i farem de comparsa a aquells que ens necessitaran. Gaudirem, a vegades sense saber-ho, en les coses petites, aquelles per les que no cal lluitar. Riurem per bestieses, i al riure, sentirem felicitat. Somriurem als que somriuen ja que és un hàbit propi a imitar. Plorarem per la impotència de no arreglar allò que volíem evitar i no està en les nostres mans. Escric aquestes paraules en un dia molt clar i sabent que la foscor es propera i la llum torna i esborra els neguits i les pors del que no veus amagat. Afrontem l’any amb determinació, molta unió i molts encerts per tirar endavant. 

 

Bon Nadal

nadala2018

Cordialment us ho desitja tot l’equip de Dracma 

Viatges de negoci i tecnologia (II): ... però hi ha riscos, i no en som conscients, encara

Viatges de negoci i tecnologia (II): ... però hi ha riscos, i no en som conscients, encara

En l'anterior post, Viatges de negocis i tecnologia (I), comentàvem la profunda transformació que han sofert els viatges de negocis amb l’arribada i implantació dels últims avenços tecnològics. Han arribat els viatges de negocis intel·ligents, uns viatges on la tecnologia ens ajuda en totes i cadascuna de les fases del mateix fent-nos el viatge més fàcil i sobretot més productiu.

iot 3404892 1920

Es va explicar tres de les tecnologies i aplicacions més innovadores, intel·ligència artificial, blockchain i chatbots amb exemples pràctics de com s'havien incorporat en alguna de les fases d'un viatge de negocis.

I avançàvem que en aquesta segona part parlaríem del concepte que ha arribat per canviar-ho tot, i segons alguns experts, per canviar-nos a nosaltres mateixos. Es tracta del Internet of Things o Internet de les coses.

Veiem doncs de què estem parlant de com canviarà tot l’escenari, inclòs el relacionat amb els  viatges de negocis.

L'expressió anglosaxona Internet of Things, o abreviat com IoT, és un concepte que es defineix, o millor dit, es refereix a una interconnexió digital d'objectes amb Internet. O dit d’una altra manera, la interconnexió de diferents dispositius de manera digital.

Kevin Ashton, el 1999, a l'Auto-ID Center del Massachusetts Institute of Technology va ser el primer en proposar el terme en el marc d’unes investigacions sobre tecnologia de sensors i identificació per radiofreqüències.

Continuar llegint

Reconeixement al bon producte i la feina ben feta

El passat 5 de novembre, en un acte obert al públic on ens vam atansar al Museu Marítim de les Drassanes Reials de Barcelona, amb gran alegria vam saludar i felicitar al Sr. Antoni Mata Casanovas, ànima mater del celler RECAREDO Mata Casanovas, que juntament amb la seva família, elaboren vins i caves d’altíssima qualitat, pels que han fet molts viatges arreu del món.

20181105 134202

El motiu de la nostra felicitació va ser pel premi rebut entre els millors monovarietals de Catalunya al millor escumós de la Guia de Vins de Catalunya 2019 per el Paratge Turó de'n Mota de Recaredo Brut Nature Gran reserva 2004.

Continuar llegint

logo blanc

9 DRACMA, SL
c/Igualada, 54
Vilafranca del Penedès
T - 93 892 16 50 - F - 93 892 03 51
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account